MENU

Privacy Statement

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De privacywetgeving in de hele Europese Unie is vanaf die datum gelijk. Door de invoering van de AVG verandert er ook voor u als klant het één en ander. Zo hebben we ons Privacy Statement aangepast. Ook is het voortaan gemakkelijker om uw instellingen te beheren. Natuurlijk is uw privacy voor ons net zo belangrijk als voor u en gaan we zorgvuldig met uw gegevens om.

Bij bepaalde onderdelen van onze diensten moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met uw emailadres en een door ons aangemaakte persoonlijke inlogcode. Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres, bedrijfsnaam, btw-nummer en website-adres. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot 2 jaar nadat u het account hebt opgeheven. Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Voor het aanmaken en onderhouden van accounts werken wij samen met Mijnwebwinkel.nl.

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om de bestelling af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer, factuuradres en e-mailadres. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot 2 jaar nadat uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met de pakketbedrijven Pakketservice Online,  DHL, DPD  en PostNL.

Wij willen u graag berichten sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij per email en via social media. U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze berichtgeving. In elke nieuwsbrief staat een afmeldlink. U kunt de afmeldoptie gebruiken, of via mail of uw account dit aan ons doorgeven. Voor het versturen van nieuwsbrieven via mail werken wij samen met Mailchimp.

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn.

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze dienst gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

* toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een emailadres en inlogcode;

*de gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een afgeschermd systeem; 

* wij nemen ook fysieke maatregelen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn;

* wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u uw persoonsgegevens invoert.

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. U hebt de volgende rechten:

* uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;

• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;

• het laten corrigeren van fouten;

• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;

• intrekken van toestemming;

• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

* mocht u vinden dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder; de Autoriteit Persoonsgegevens.

____________________________________________________________________________________

 

Onze contactgegevens:

LUXORIA, Insulindelaan 22, 1217HL HILVERSUM, info@luxoria.nl

+3135 6245868  /   +31 629 013 864

 

Winkelwagen

© 2019 LUXORIA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel